Vind smykker fra BoutiQue16

posted in: Sponsoreret | 0

dsc_9866 Såååå er der dømt konkurrencetid igen.. Jeg har været så heldig at få lov til at forkæle en af jer med fine nye smykker, tørklæde og en taske. Det er min søde venindes mor, som ejer BoutiQue16 der har sendt mig nogle fine farverige produkter til foråret, som kan blive jeres, alt I skal gøre er at deltage lige her. Pakken du kan vinde indeholder 3 armbånd, en halskæde, tørklæde og en taske – super fine accessories til at bringe lidt farver på ens outfit. Jeg er særlig vild med de 3 ens armbånd – de er super fine, simple og let at style med. De kan nemt bruges enkeltvis, men man kan også sagtens vælge at bruge alle 3 armbånd sammen. BoutiQue16 sælger ikke kun accessories, men også tøj, heriblandt kjoler. Denne kjole i boheme style er super sød, og vil nemt kunne bruges sammen med strømpebukser et par høje støvler som vist, men den kan også bruges om sommeren med bare ben og et par sandaler. En mulig hverdagskjole, som vil gå til denne tids kolde vejr er denne kjole – super enkel, men med lange arme og igen let at style med et par ankelstøvler eller høje støvler.

For at deltage i konkurrencen skal du: 

  1. Deltage lige her
  2. Like billedet
  3. Skrive en kommentar til billedet
  4. Meget gerne tagge 2-3, som du også synes fortjener at vinde

Du er mere end velkommen til at følge både Boutique16 og jeg på Instagram, samt BoutiQue16 og jeg på Facebook, men det er ikke et krav for at deltage i konkurrencen. Vinderen vil blive trukket om præcis en uges tid d.24. februar kl.19.00 om aftenen. Vinderen vil blive annonceret på Instagram.

dsc_9853 dsc_9864dsc_9863 dsc_9849 dsc_9847 dsc_9848Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Produkterne er sponsoreret af BoutiQue16 og konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af eller associeret med Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *