Vind de skønneste produkter fra BeWooden

posted in: Sponsoreret | 34

dsc_9157 Jeg har været så fantastisk heldig, at jeg er blevet kontaktet af BeWooden og spurgt, hvorvidt jeg ønskede at holde en konkurrence i samarbejde med dem, hvor mine fantastiske læsere kunne vinde nogle af deres lækre håndlavede træ-accessories – og jeg sagde selvfølgelig ja! Jeg blev så glad, da Jan (stifteren af BeWooden) kontaktede mig, for jeg kender godt til brandet i forvejen, og har savlet over deres lækre produkter meget længe. Derfor var det en kæmpe glæde at se den mail i min indbakke, og jeg blev endnu gladere, da jeg stod med produkterne i hånden. For let’s face it, internettet kan snyde, og fordi der står det er af ‘den højeste kvalitet’ og det på billederne ‘ser lækkert’ ud, så har vi alle vist prøvet at blive skuffet, når pakken endelig lå i ens postkasse, og det ikke tilnærmelsesvis mindede om det på billederne. Men HOLD NU OP ! Deres produkter lever i den grad op til mine forventninger og mere til og ligner det på billederne, hvilket gør det super nemt at turde bestille noget hjem derfra. Hele konceptet er så gennemført, at man virkelig kun kan blive glad. Jeg modtog min pakke i en fin kasse, og produkterne er pakket ind i de fineste æsker – perfekte til gaver. De er så lækkert udført, med sans for detaljearbejdet, og bare helt igennem fantastiske produkter. Og så tænker du: “Jamen Sara, hvordan vinder jeg det?”. Jeg kommer til det lige om lidt – jeg lover det ! For mit hjerte voksede kun mere for BeWooden, da jeg spurgte indtil deres historie, og Jan fortalte mig, at en af deres vigtigste værdier er at opnå den højeste kvalitet, såvel som en miljøvenlig tilgang. Derfor bruger de resttræ fra lokale værksteder i hjertet af Europa – Tjekkiet – elsker man dem ikke bare endnu mere nu? (!!!). BeWooden startede som hobby, men udviklede sig til en virksomhed, der i dag opererer i 12 lande i Europa. Prøv lige at se en lækker pakke I kan vinde?!

OBS ! VINDEREN ER FUNDET

dsc_9181

“Vi tror på en entydighed af hver person. Det er derfor, vi primært fokuserer og arbejder med træ. Der er ikke to ens stykker træ i verden. Hver produkt er unikt, såvel som vores kunder. Vores produkter understreger originaliteten af hver person.”

Han har så evigt ret, hver person er unik, og vi elsker virkelig også ideen om at eje noget unikt, og det får du ved BeWooden. Mønstrene i både butterflyen og spejlet er lavet med en special laser-teknik, og jeg er sikker på at butterflyen vil pifte en hver skjorte op uden problemer, og vil passe perfekt til både juleaften og nytårsaften. Det er virkelig en af de konkurrencer, man ville ønske man selv kunne deltage i, men sådan er det vist nogle gange som blogger, så ønsker man selv at vinde konkurrencerne ik’? Men det er altså jer, som der har mulighed for at vinde produkterne på billedet, som har en samlet værdi på over 1000 kroner – det er virkelig vildt at kunne sende så ‘stor’ en gevinst i én af jer læsers retning. Hvorvidt I vælger at give dem til jer selv i gave (jeg kan fuldt ud forstå, hvis det er beslutningen – jeg har også lidt svært ved at give afkald på dem) eller bruge præmierne til et par ekstra julegaver er fuldkommen op til jer.

For at deltage i konkurrencen skal du: 

 1. Læse det her indlæg (tjek)
 2. Skrive en kommentar til indlægget 

Du er mere end velkommen til at følge både BeWooden og jeg på Instagram og BeWooden og jeg på Facebook , men det er ikke et krav for at deltage – vi ville bare blive glade. Vinderen bliver trukket præcis en uge før juleaften – altså d.17/12, og vinderen vil blive kontaktet herinde – så husk enten at slå beskeder til eller kigge forbi d.17/12 om du er den heldige vinder.

 

dsc_9150 dsc_9159 dsc_9171 dsc_9183Hvis I er mere interesseret i at læse om BeWooden og kigge på deres produkter, så gå ind på https://www.bewooden.dk – men pas på man kommer hurtigt til at blive forelsket. Jeg er i hvert fald faldet pladask for denne. Også har de altså også bare de kæreste butterflies til små gentlemens, som de selv skriver – se lige her – så sødt !

Produkterne er sponsoreret af BeWooden 

34 Responses

 1. Miranda

  Sikke en fin give away og et spændende brand, som jeg ikke kendte til forinden – så tak for det 🙂 Jeg krydser selvfølgelig håbefuldt mine fingre. God december!

 2. Lucie

  Jeg kender ikke brandet i forvejen,men hold da op, hvor det ser lækkert ud! Og som en Tjekke kan man ikke være mere glad! Håber, at lykken er med mig 🙂

 3. Reka

  Spændende samarbejde, fantastiske produkter! 🙂 Godt at høre at der er flere og flere mennesker der kender BeWooden! Fremragende brand!

 4. Kenneth Glerup Schøn

  @homesara “DONE” ✍😃👍🍀 Ville da være total klasse også dejligt at vinde så ” FIN” en præmie til min datter.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. Glædelig Jul.. ✍🎅👍💥🍀

  • Sara

   Kenneth, du blev vinderen, stort tillykke – jeg har sendt dig en mail!

   Så må du selv finde ud af om dig og datteren skal splitte gaven, så du beholder butterflyen og hun får spejlet 😉

 5. Henriette Christiansen

  Elsker at følge din blog 🙂 Det er da også en rigtig lækker præmie, du har fået stablet på benene ! Jeg krydser fingre 😉 God jul til jer alle!

 6. ulrikkajensen@hotmail.com

  Hvem elsker ikke rene råvarer, og så er det bæredygtigt, jeg er allerede vild med det😉👍🏻 Så flotte ting, så nu kan man kun håbe. Glædelig jul

 7. Tina KH

  Åhh håber lige jeg kan nå at være med, jeg elsker alt i træ, meget smukt, naturligt, rent og har en skøn duft:-)
  Følger dig og liker dig:-)
  God weekend med en glædelig 4.advent:-)

 8. Maria H

  Jeg vil meget gerne være med 🙂 Hvor er de flotte og unikke. Jeg elsker at det er træ og så naurligt, virkelig fedt koncept! 🙂

  God jul 🙂

 9. Julie Jørgensen

  Simpelthen så lækker præmie! Og fed blog 🙂 jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *