Venindehygge på en fridag

posted in: Odense, Sara | 2

c87a32a5-5ad5-42e6-bb49-bca407b695c2 Om onsdagen har jeg (næsten) altid fri – i hvert fald fra universitetet. Mine fridage fra uni bliver ofte brugt på en masse praktiske gøremål. I onsdags slog jeg dog det praktiske arbejde sammen med venindehygge med søde Rikke fra Flyv med mig. Rikke og jeg læser på samme kandidat og er i samme studiegruppe, så rigtig tit når vi mødes omhandler det studiearbejde. Derfor var det ekstra dejligt med denne aftale, som ikke omhandlede studiet, men bare venindehygge. Vi satte os på The Organic Club. Hvis du ikke kender til The Organic Club, så er det en butik, som sælger økologisk hudpleje, tøj og bæredygtige produkter såsom: interiør. Derudover har de det der hedder det kollektive klædeskab, som er en nytænkning på, hvordan vi mere miljørigtigt kan købe ‘nyt’  tøj. Det er genbrugstøj, men på en ny måde. Derudover er det et så hyggeligt og behageligt sted at sætte sig at arbejde. Musikken er behagelig, og man kan nemt arbejde til det, og personalet er så søde. I kan se et lille stemningsbillede fra Rikkes og min date lige her. Det eneste farlige ved at sætte sig der er, at det også er en butik med en masse lækre ting. Så man går næsten aldrig derfra uden at have haft lyst til at købe halvdelen af butikken.

Rikke og jeg mødtes inde i byen omkring 11.30. Inden da havde jeg været ude på SDU for at snakke med en af mine kollegaer, som er karrierevejleder, omkring min praktiksøgning. Han kom med virkelig mange brugbare tips og tricks. Jeg vil virkelig anbefale dig, hvis du er studerende ved SDU, og har brug for hjælp til praktikansøgningen, jobansøgningen eller kompetenceafklaring at booke en karrierevejledning. Det giver SÅ meget! Jeg har gjort brug af det 2 gange nu, og hver gang går jeg derfra med så gode inputs til mit videre arbejde.

Nå, men efter mødet med karrierevejlederen, tog jeg ind til byen. Rikke og jeg havde egentlig ikke aftalt, at vi skulle alt muligt – bare at vi skulle ses. Og det er bare hyggeligt med sådanne aftaler. Vi sad og hyggede på The Organic Club. Vi spiste noget frokost fra SpeltFar café (som er en del af The Organic Club), hyggesnakkede, skrev indlæg, og jeg fik arbejdet lidt. Det var bare så hyggeligt, og jeg håber virkelig, at vi vil blive bedre til at prioritere de dage med venindehygge og produktivitet, for det bliver man altså bare glad af !

1638201d-72dd-44fa-bf22-ece03b0192b7

 Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 Responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *