USA-indlæg

posted in: Rejse | 0

A og jeg brugte hele sommerferien i USA, og I var flere der efterspurgte forskellige indlæg, da vi var afsted. Jeg spurgte derfor også for en uges tid siden på Instagram efter, hvilke indlæg I ønskede at læse fra USA. Flere af jer skrev ‘alt’ eller ‘hele turen’. Det bliiiiiver nok lidt for mange indlæg, men jeg vil meget gerne lave nogle USA-indlæg.

Ellers nævnte I: gode hoteller, madsteder, shoppingsteder, guides til San Francisco, Seattle og nationalparkerne. Særlig madstederne, San Francisco og nationalparkerne var en del af jer interesseret i. Jeg tænker, at jeg laver et samlet nationalpark indlæg – vi var nemlig i en del. Jeg vil selvfølgelig også meget gerne lave indlæg om de andre ting. I skrev også, at I gerne ville læse, hvilken by der var vores favorit, og hvad der var vores bedste ferieoplevelse. Jeg kan nok ikke begrænse det til en, men jeg vil meget gerne lave et indlæg med top 5 over vores bedste oplevelser i USA. Dog var det mest efterspurgte var uden tvivl økonomien. Flere af jer skrev, at I gerne vil vide, hvordan vi havde sparet op til vores tur, og det mest efterspurgte: hvad vores tur har kostet i kroner og øre, hvis jeg altså ville dele det med jer.

Økonomien

.. Selvfølgelig vil jeg dele det med jer.

Jeg vil gerne lave et indlæg, hvor I kan se, hvor meget vi har brugt på de forskellige ting og samlet set. Jeg søgte selv meget på netop det, inden vi tog afsted. Så den viden vil jeg meget gerne give videre til jer. Desuden skal jeg nok også komme med et par sparetips, som vi har erfaret eller benyttet os af på turen.

Ift. det med at spare op til vores ferie, så vil jeg gerne lave et indlæg med hvad vi gør i vores dagligdag osv.. Det kommer dog meget an på ens situation, hvor meget eller lidt man kan spare op. Men jeg vil meget gerne dele vores tips med jer. Så må I se, om I kan bruge nogle af opsparingstippene i jeres dagligdag.

Et par af jer skrev også, om jeg ville lave et indlæg ift. det med at leje bil i USA, og hvad vi gjorde, da vi punkterede. Det vil jeg gerne, men jeg tænker næsten, at jeg skal høre A, om han har lyst til at overtage et indlæg omkring kørsel i USA. Det var nemlig kun ham, som kørte derovre.

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *