Turen går til .. det vestlige USA

posted in: Rejse | 2

dsc_4303-1Hvis I fulgte med, da jeg havde takeover ved @fynskeinfluencers, så ved I, at A og jeg planlægger en større rejse til sommer. Vi skal nemlig til USA, og vi kunne virkelig godt bruge jeres hjælp ! Vi ved, at vi gerne vil til det vestlige USA, og vi har også nogle ting, som vi rigtig gerne vil se fx Yosemite, San Fransisco, Yellowstone. A vil rigtig gerne se Vancouver (Canada), så vi håber på at kunne få det hele passet sammen. Vi planlægger at være afsted i cirka 1 måneds tid +/- et par dage. Men vi kunne virkelig godt bruge jeres hjælp. Hvad skal man se i USA? Hvor skal man sove, hvor skal man spise?

Jeg tænker, at når vi har været afsted, skal vi nok dele vores bedste tips og tricks både ift. seværdigheder, spisesteder osv. Men lige nu kunne vi virkelig godt bruge jeres tips og tricks med USA generelt og mere specifikt det vestlige USA. Vi har snakket om, at vi ville lave en dag-til-dag oversigt, så I kan se vores ruten, når vi har været afsted + måske ville vi prøve at lave 1 eller 2 videoer derfra særligt med nationalparkerne – er det noget I kunne være interesseret i ?

Jeg har været i USA to gange før første gang var til Miami og sidste tur gik til det østlige USA, som var en roadtrip med mine forældre og min bror. Men hvis du har et tip til noget helt unikt, som man bare bør opleve i det vestlige USA, så må du meget gerne dele – vi prøver at indsamle de bedste tips (ifølge os), og sammensætte en forhåbentlig helt fantastisk fed tur ! Så hvad er dit bedste USA tip?

dsc_4300Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 Responses

    • Sara

      Du er så sød !
      Jeg vil dele tips og billeder – og forsøge på det der video, så må vi se om det bliver godt eller ej 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *