Sommertid = sommeroutfit

posted in: Outfit, Sponsoreret | 0

Inspiration til forårs outfit

Reklamelinks – markeret med *
1/ Taske HER   2/ Skjorte HER*   3/ Sko HER*   4/ Nederdel HER   5/ Jakke HER*

Reklame for Esprit
Sommertid = sommeroutfit eller… ikke rigtig vel? Men man har vel lov at håbe. Selvom vi i dag har sat uret en time frem, så er det som om vejret ikke helt har forstået det endnu. Jeg håber virkelig, at der i påskeferien vil komme lidt mere solrigt og varmt vejr, men det ligner ikke på min kære vejr-app, at dét håb vil blive indløst – desværre. Derfor må jeg nøjes med at drømme mig til bare ben og sommeroutfits, og dét er præcis, hvad jeg gør i dag.

Hvis det var varmere i vejret, kunne jeg sagtens finde på at iføre mig dette outfit. Jeg elsker, at der generelt kommer mere farverigt tøj og med diverse mønstre, særligt blomstermønstrer går amok. Jeg er vild med skjorten i det her outfit. Jeg synes, at den er elegant, og en skjorte man kan bruge til lidt af det hele – både til hverdag og festligheder. Sidste sommer var jeg på udkig efter en sort cowboy nederdel. Jeg fandt desværre ikke en, som faldt i min smag, så derfor fortsætter søgen efter den perfekte sorte cowboy nederdel. Jeg tænker, at denne kunne være et godt bud. Jeg synes ofte, at nederdele bliver for korte, men den her ser ud til at have en passende længde. Man kan vælge at have skjorten ned i nederdelen eller have den hængende løst udover eller halvt af hvert – lidt nede og lidt løst. Jeg tror, at alle dele ville fungere.

Læs også: lækker pavlova. Den smager af sommer!

Jakken, som jeg har valgt, er i fløjl. Et materiale, som jeg har det lidt ambivalent med. Det minder mig om barndomstider, og jeg tror ikke helt, at jeg har indset, at voksne nu ikke kun kan købe fløjsbukser, men jakker, bukser, nederdele – ja nu kan man købe nærmest alt i fløjl! MEN jeg må bøje mig i støvet, jeg synes faktisk, at jakken er ret fin, enkel, og så er den lyserød – ‘amen så har du mit hjerte. Til dette outfit ville jeg vælge en farvet jakke i en svag nuance, for at give det lidt sommer vibe, men uden det bliver for meget en blandet farvepalet. Selvom jeg elsker farverige outfits, så synes jeg også nemt, at det kan blive for meget, og derfor er  jakken måske det lidt mere sikre valg i dens stille lyserøde nuance.

Jeg overvejer virkelig, om jeg skal klikke jakken* hjem, selvom mit skab med jakker næppe skriger efter flere. Mit skab skriger nok nærmere grundet pladsmangel. Jeg er heller ikke helt sikker på, at A vil juble, hvis jeg køber endnu en jakke. Jeg har nemlig en del, og jeg har ekstra mange, fordi jeg ikke nænner at smide dem ud – så dumt, men tror mange har det sådan med diverse ting. Tasken og skoene er ifølge mig nogle mega basic ting, som kan bruges til det hele. Skoene koster kun 149 kroner, hvilket er super billigt, hvis I spørger mig. Jeg har haft et par, som mindede om dem, men jeg har desværre slidt dem op… Sååå måske skoene også burde klikkes hjem – de er jo så billige? Haha åh alle de undskyldninger for at købe nyt!

Er der noget, som står på din liste over ting, som du bare MÅ eje til dette forår?

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *