Sofa make-over

posted in: Bolig | 4

foerJeg har endelig overstået min eksamensperiode – det har virkelig været en sej kamp, men jeg kom i mål – sådan mere eller mindre helstykket. I min eksamensperiode lavede A og jeg dog den hidtil bedste overspringshandling nemlig: at købe en ny sofa. Vi har længe gerne ville skifte den gamle ud, men da vi har rejseplaner til sommer, så har vi nedprioriteret det. Vi havde oprindeligt kigget på også at skulle til London i vinterferien, men vi besluttede, at vi meget hellere ville have en ny sofa end en tur til London. Så London blev fravalgt og den pæneste sofa blev købt – jeg fortryder ikke dét valg et sekund. Jeg synes sofaen passer så godt sammen med vores billedvæg og bare hele vores lejlighed.

Hvis I vil læse mere om vores billedvæg, så kan I læse det lige her. Det er ikke alle billederne der er med, men jeg skal nok få lavet et opdateret indlæg omkring vores billedvæg. Vi overvejer at tilføje et ekstra, da den nye sofa er større – hvad siger I?

efterVi var på udkig efter en lysere sofa og en sofa, som kun var en sofa og ikke en sovesofa, som den vi havde før. Vi ønskede nemlig at få ‘luft’ under sofaen, da det ser mindre klodset ud. Efter en søndagstur i diverse boligforretninger, så havde vi én sofa og kun én i tankerne. Derfor kørte vi mandag (jep to overspringshandlinger resulterede det i) til Idé Møbler og købte den. OG det bedste af det hele var, at de allerede kunne levere den om fredagen, så vi skulle ikke vente i månedsvis på den kom – så dejligt !  Jeg synes virkelig den nye sofa gør en kæmpe forskel. Jeg synes bare den passer SÅ meget bedre til vores lejlighed og vores stil, så vi er i hvertfald tilfredse. Og så kan jeg berette om, at man kan tage en virkelig god ‘morfar’ i den sofa ; )

Som I kan se, så kan det nogle gange være lidt svært med en kat (nok generelt et dyr) at få lov til at tage billeder i ro og fred. Retter jeg på den mindste ting, så skal hun med det samme undersøge det. Til tider går hun endda helt hen foran kameraet – jep et dyr kan sætte ens tålmodighed og kameraevner på prøve, men det er nok meget sundt haha.

I kan også finde vores soveværelse make-over lige her. Faktisk har vi lavet lidt om siden, men det skal der nok komme en update på.

dsc_4277Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

4 Responses

    • Sara

      Tak søde du !
      Haha, jeg ved det virkelig ikke, tror bare hun dufter til planen. Hun er simpelthen så forstyrrende, når jeg tager billeder 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *