Simpel gaveindpakning

posted in: Diys, Inspiration | 0

dsc_9330Så er det lige om hjørnet det er juleaften, og det betyder for mange kæmpe gaveregn, og december har for mange mennesker uden tvivl været et kaos af gaveræs. Jeg ved godt, at det er en virkelig kliché, men jeg elsker bare at give gaver. Det er også fantastisk at få gaver (det er slet ikke det), men at have brugt tid på en gave – virkelig tænkt over, hvad modtageren skal have, og så se glæden (forhåbentlig), når de åbner gaven – elsker det. Jeg er typen, som bruger enorm meget tid og energi på at finde gaver – det er for mig ikke noget, som bare skal overstås. Og så er jeg typen, som takker nej til at butikkerne pakker det ind, for jeg vil meget gerne gøre det selv. Jeg elsker at pakke gaver ind, nusse om detaljerne og få pakket de fineste gaver til alle de mennesker jeg har kær – elsker det ! I år har min mor også ‘udnyttet’ min lyst til gaveindpakning, så jeg har mere eller mindre stået for indpakning af alle familiemedlemmernes gaver, men det gør mig overhovedet ikke noget, for jeg hygger mig virkelig med det.

I år har jeg valgt at holde gaverne forholdsvis diskrete – jeg er ikke så vild med, når gaver får en million forskellige farvenuancer, som på ingen måde passer sammen. Jeg har i år og sidste år valgt at pakke størstedelen af gaverne ind i hvid papir med motiv, et silkebånd omkring, et par små julekugler og et hvidt til-og-fra-kort.  Jeg har købt alt til min gaveindpakning i Søstrene Grene med undtagelse fra til-og-fra-kortene, de er købt i Føtex, så det er overhovedet ikke en dyr løsning, men jeg er ret tilfreds med resultatet – synes de er blevet ret så fine!

Jeg skal bruge dagen i dag på, absolut ingenting. Jeg har lige sat mig i sofaen og tændt for det absolutte mest julede film nemlig: Alene Hjemme – den er altså et must! Det er som om det ikke rigtig er jul, hvis den film ikke bliver set. I morgen er det Disneys juleshow, som er et must. Ja, jeg er 22 år, men det er en tradition, og det er så hyggeligt. Godt nok kan jeg det uden ad, men det er også lidt hyggeligt ikke? Jeg synes i hvert fald aldrig, at man bliver for gammel til at se hverken Disneys juleshow. Julen handler om traditioner og familiehygge, og det forbinder jeg virkelig Disneys juleshow med. Jeg tror faktisk, at jeg vil blive ved med at se det, for der er bare et eller andet helt specielt over det. Måske er det fordi man er vokset op med det, og hele familien samles om det eller måske er det bare den indre barnlige sjæl – jeg ved det ikke, men jeg bliver i hvert fald ved med at se det, selv når jeg bliver ‘voksen’, selvom jeg vist allerede betragtes rent aldermæssigt som tilhørende denne gruppe, meeeen så er jeg en voksen, som har et indre behov for at se Disney juleaften!

Er jeg den eneste, som stadig ser både Alene Hjemme og Disneys juleshow?

dsc_9275 dsc_9288dsc_9327dsc_9335-1Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *