Siden sidst…

posted in: Mine tanker | 0

Okay, så det er virkelig 100 år siden, at jeg har sat mig ned for at skrive et indlæg – eller det føles i hvert fald sådan. Jeg kommer ikke til at fortælle mere omkring, hvorfor stilheden har været der, i hvert fald ikke lige nu. Den del holder jeg for mig selv, og det fik Christinas ene indlæg mig virkelig til at indse er okay. Det er okay, at jeg trækker en grænse for, hvad jeg vil dele. Det kan så være på bekostning af, at I ikke har lyst til at følge med, og det er også helt okay. Men det vigtigste er, at jeg har mig selv med, for det er min blog og dermed mit ‘univers’. Det er mit frirum, og jeg har behov for at være tro mod mig selv.

Jeg har virkelig det sidste stykke tid haft lyst til og et behov for at blogge igen. Det lyder måske underligt for dem af jer, som ikke blogger. Men heldigvis blogger de fleste, fordi de synes, at det er et frirum og de har lysten til det.

Da det er lidt svært at opsummere, hvad der er sket på noget nær 5 måneder. Ja, nogle pauser er bare længerevarende, og det var den her. Og det havde jeg behov for, sådan helt nede i maven, havde jeg behov for det.

Min opsummering vil derfor være 5 hurtige i punktform om, hvad der er sket af ‘store’ ting siden sidst.

Siden sidst…

    • Har vi (altså A og jeg) købt bil. Det er fedt at være ejer af en splinterny og lækker bil, og nu også ejer af mit første lån – altså ikke, at den sidste del er så fed vel? Men sådan er det.
    • Var A og jeg en spontan weekendtur til Berlin
    • Var mit ene indlæg i Hendes Verden. Hvis du står og mangler en ide til bordkort til konfirmationen eller et bryllup, så er det virkelig en ide, som jeg selv er glad for. Jeg tror dog, at jeg ville spice den op ved at lave trykket med farve næste gang, at jeg skal lave den.
    • Er jeg startet på mit speciale – det er så vildt kun at mangle ét speciale og så er jeg done med uni. De 5 år er altså gået hurtigt. Jeg skriver mit speciale sammen med Rikke, som jeg efterhånden har skrevet alt med på min kandidat. Det er en beslutning, som jeg er rigtig glad for, men som mange heller ikke forstår, at man tør skrive speciale med andre. Rikke og jeg har dog fuld tiltro til, at vi får skabt et godt speciale sammen.
    • Har min gymnasieveninde født den sødeste lille pige, som jeg kommer til at blive gudmor for. Det er for mig en kæmpe ære at få sådan en titel. Jeg er så glad, og jeg glæder mig til at følge det lille menneskes udvikling samt min veninde i hendes nye rolle som mor. En rolle hun uden tvivl kommer til at mestre.

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *