Hej og velkommen til min blog!

Jeg hedder Sara, og er 24 år. På min blog vil du finde en masse forskelligt, som repræsenterer mig og mine interesser. Bloggen er mit kreative rum, hvor jeg får udløb for nogle af alle mine tanker og inspiration.

Jeg har altid haft en kreativ sjæl, og det vil også afspejle sig i bloggen Bloggen vil være alt fra madopskrifter, rejser, DIYs til mere personlige og følsomme indlæg. Jeg håber, I har lyst til at læse med på det hele. Jeg er en person, som elsker at have gang i mange projekter på en gang. Jeg har nok også i skrivende stund gang i 4 forskellige DIYs, og nok dobbelt så mange i tankerne. Det er dog ikke alle dem i tankerne bliver udført.

For at fortælle lidt mere om mig selv, så er jeg bosiddende i Odense med min kæreste Antonio (næsten altid omtalt A) og katten Molly. Jeg har en bachelor i Medievidenskab. På nuværende tidspunkt er jeg i gang med at studerer cand. mag. i International Virksomhedskommunikation på Syddansk Universitet. Ved siden af mit studie arbejder jeg to forskellige steder, men som begge ligger ude på universitetet. 

Jeg håber, I har lyst til at læse med her på bloggen, og måske også kigge med henne på min Instagram.