Nyt kunst til væggene?

posted in: Bolig, Sponsoreret | 2

sirfotografi

Jeg elsker, som den kvikke læser måske har bemærket, kunstneriske fotos, plakater og generelt bliver jeg bare i godt humør, når der hænger noget pænt på ens vægge i stedet for det er kedelige ‘nøgne’ hvide vægge. Det er til gengæld en hel opgave i sig selv at finde lige dét man går og mangler. Det skal også være noget, som man gider kigge på dag ind og dag ud, og samtidig vil jeg så gerne have noget, som er dansk. Måske er det bare mig der er mærkelig, men jeg synes det er så godt at støtte de danske initiativtagere og støtte det danske erhvervsliv. Desværre er det sjældent de små kan få brølt højt nok til vi andre bemærker dem, og derfor var jeg så glad, da jeg fik øjnene op for SIRfotografi, for hold nu op det er bare de fineste billeder. Jeg er især vild med de 3 ovenstående billeder – de er farverige, men samtidig enormt enkle og kan dermed passe ind i et hvert hjem. Hvis man dog er mere til sort/hvid billeder, er der også en hel kollektion eller hvad man skal kalde det af disse billeder. SIRfotografi har også bogstav-plakater, og jeg kan lige se det for mig hængende i et soveværelse over sengen, forbogstaverne fra begge parter – mega kliché måske, men mega sødt!

Sidsel, som står bag SIRfotografi har siden teenageårene fotograferet, og i 2015 startede hun SIRfotografi op, hvilket har resulteret i, at vi andre nu kan få et indblik de fantastisk kunstneriske billeder Sidsel tager. Jeg har selv taget fotos i flere år, og derfor ved jeg, at dét perfekte skud er svært at fange og kræver både tålmodighed og tid – og rigtig meget af det. Det må Sidsel har haft, og jeg ved derfor også hvilket arbejde der ligger bag SIRfotografis plakater, og det er ikke så lidt igen. Jeg er selv helt forgabt Into the Field – kan ikke beskrive, hvad det præcist er, men jeg elsker bare det billede. Synes det er så beroligende et billede på en måde med solen i baggrunden, som lyser hele billedet op, og bare giver sådan en afslappende stemning – i hvert fald hos mig. Jeg synes det er så fine billeder hun har taget, og jeg er sikker på de vil kunne shine ethvert hjems hvide vægge op. Jeg tænker i hvert fald det er en ret god julegave, og så må du selv vælge om du vil vælge kliché udgaven med forbogstaverne i soveværelset eller en af hendes andre meget meget fine plakater. 

jul

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Indlægget er sponsoreret af SIRfotografi.

2 Responses

  1. Frejjack

    Det er virkelig nogle flotte billeder, jeg er i gang med at finde billeder til billedevæggen derhjemme, så det er da helt sikkert et bud. 🙂

    Frejjack.com

    • Sara

      Det er nemlig så fine billeder ! Og fedt Frejjack, jeg glæder mig til at se resultatet af billedevæggen !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *