Min DIY i et dansk magasin

posted in: Sara | 2

dsc_4257Jeg kom i tanke om, her midt i eksamenstravlheden, at en af mine DIYs i denne uge ville blive bragt i et dansk magasin. Det er anden gang, at en af mine DIY bliver trykt. Jeg er lige så stolt og beæret denne gang som første. Nogle gange må man gerne bare være stolt af sig selv. Det er i momenter som dette, at jeg får et kæmpe selvtillids boost. Det er også, når jer læsere deler jeres kreationer lavet med inspiration fra mig. Jeg bliver glad og stolt helt inde i hjertet, og det må man godt nogle gange! Det var faktisk lige præcis dét selvtillids boost jeg havde brug for her i eksamenstiden. I går fik jeg besked om, at jeg er bestået min ene (det er en bestået/ikke-bestået). Det er en lettelse, at den eksamen er ude af verdenen for good! Så generelt har denne uge, trods eksamenstravlhed, bare været god.

Måske flere af jer husker denne DIY. Det er i hvertfald et af de mere læste indlæg, og det er den, som Hendes Verden har valgt at bringe i deres magasin i denne uge.

Eksamenshjerne

Det var også Hendes Verden, som delte min DIY sidste gang. Jeg havde lidt glemt, at min DIY ville blive bragt i denne uge. Grunden til, at jeg lidt havde glemt det, er delvist grundet min eksamenshjerne. Jer der er i eksamensperioder ved, at det er nok bare at kalde det en eksamenshjerne.

For der foregår ting oppe i hovedet på en, som man ikke kan forklare med andet end sætningen: “Det er eksamenstid”. Og delvist skyldes det, at det efterhånden er lang tid siden, at de kontaktede mig for at spørge, hvorvidt de måtte have lov til at dele min DIY i deres blad – hvilket jeg selvfølgelig sagde ja til !

Jeg er i hvert fald den lykkelige ejer af to magasiner, som beretter om, at man til tider gerne må være stolt af sig selv. Det er uanset, hvem der finder på at sige andet. Jeg vil vende tilbage til min eksamens-boble, og grave mig dybt ned med (endnu) en kop kaffe, for dem bliver der vist drukket rigeligt af her i eksamensperioden.

dsc_4259Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 Responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *