Lækker jordbærtærte

posted in: Mad | 2

IMG_9015

Jeg holdte i søndags familiefødselsdag, og det inkludere ofte, at der inviteres på boller og lagkage. Bollerne er fast inventar, og opskriften på dem er her, men grundet det varme vejr blev vi enige om, at lagkager ville blive for vammelt, og jeg er ikke den store fan af islagkage, så det skulle hellere ikke være det. Derfor endte vi med to slags kager: jordbærtærte(r) og rababeræble crumblekage. Opskriften på jordbærtærte er fundet hos min søde folkeskoleveninde, som er begyndt at blogge og kan findes her – guiden hos Maja er super ligetil, så hvis I vil forsøge jer med den, så læs how-to-guiden hos hende. Det eneste vi gjorde anderledes fra Maja var, at vi brugte mindre piskefløde til selve cremen.

Et lille tip: gå efter de store lækre jordbær – på den måde sparer man lidt ‘kræfter’, når man skal stå og skære jordbærerne i skiver. Vi havde nogle små lækre belgiske jordbær, men det krævede sit at skære dem ud. Derudover start ude fra og bevæg dig ind, når du lægger jordbærerne. Det giver et pænere resultat.

Hvis I ikke har opskriften på de perfekte fødselsdagsboller, så er den her virkelig fantastisk. Vi har altid brugt den, og det er altid en hos succes også hos folk, som aldrig har smagt dem før. De får altid stor ros. Ligeledes gjorde jordbærtærterne, gæsterne var glade for dem, og synes de smagte fantastisk.

IMG_9007 IMG_9014Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 Responses

    • Sara

      Haha, ja man får lidt OCD med at placere jordbærene. Det er virkelig også lækkert Rikke!
      Vi havde en fantastisk dag, tusind tak for din søde besked 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *