Jeg gæsteblogger med mine DIYs

posted in: Sara | 0

Jeg var så heldig, at dygtige og søde Christina, for noget tid siden, spurgte, hvorvidt jeg havde lyst til at gæsteblogge i hendes onsdags føljeton med DIYs. Det var jeg ikke et sekund i tvivl om, hvad jeg skulle svare til. Jeg svarede selvfølgelig højt og rungende ‘ja’! Jeg synes, den føljeton er så spændende at følge med i, da man lærer en masse andre DIYs idéer at kende og personerne bag.

Indlægget handler lidt om mig, mit univers og så deler jeg mine top 3 DIYs. Hvis I er nysgerrige på at læse mit indslag til Christinas føljeton, så kan I finde mit gæsteblogsindlæg lige her.

Christina blogger selv henne på frufrilda.dk, og I kan også følge med på hendes Instagram lige her. Christina er mega dygtig til at sy, og hun har nogle meget udførlige guides, som eksempelvis dette indlæg, som forklarer, hvordan man laver en kjole med halv sol. Hvis I ikke er så meget til det sytekniske, så synes jeg stadig, I skal kigge forbi. Hun har lige næsten lige udgivet et indlæg på hyldebærsaft, som jeg synes lyder så lækker!

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram & Bloglovin’


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *