Jeg er flyttet!

posted in: Sara | 0

Jeg beklager virkelig den stilhed, som har været på bloggen. Det har på ingen måde været min mening, men den kan forklares (lidt). Jeg har nemlig haft gang i at flytte min blog fra Bloggersdelight til her. Jeg har længe gerne ville være uafhængig af andre ift. min blog, og nu kom tidspunktet altså.

Det er langt fra alt, som er på plads. I vil derfor måske til tider opleve lidt flytterod, men jeg håber, at I vil tage godt imod den nye blog og fortsat vil læse med. Hvis I oplever nogle gener eller noget lignende ved skiftet, vil jeg blive meget glad, hvis I vil skrive.

En lille life-update

Nu jeg har jer, så tænker jeg også, at jeg lige hurtigt kan give en life-update. A og jeg har jo været i USA, som I nok ikke har kunne undgå at bemærke. Særligt ikke hvis I følger med henne på Instagram. Jeg er i fuld gang med at lave USA-indlæg, for I er flere som har efterspurgt dette. Sommerferien gik egentlig ‘blot’ med USA, lidt arbejde og så holdt jeg fødselsdag for familien.

Min sommerferien har kun været en måned. Egentlig ikke, at det gør mig noget, for jeg synes, at universitets sommerferie er alt for lang. Man har jo 2 måneders ferie, hvis man altså ikke har reeksaminer. 2 måneder?! Og nogle gange mere endda. Jeg har ‘kun’ haft en måneds ferie, og grunden til dette er, at jeg er startet i praktik! Jeg synes, det er så spændende, og jeg er super glad for praktikstedet. Jeg er sikker på, at de næste 3,5 måned bliver mega spændende. Men praktikken, ferien, tid til mig selv og flytningen er årsagerne til, at der har været ufatteligt stille herinde. Jeg har egentlig masser på hjertet. Jeg har en masse halvfærdige USA-indlæg, som ligger og venter på at blive finpudset, men det er lige om at finde tiden.

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *