Hyggestemning på altanen

posted in: Bolig | 2

Altan hyggeReklamelinks er markeret med *
I fredags fik vi endelig lidt smag af forårsvejr – ja A og jeg kunne endda sidde ude på altanen. Godt nok med et tæppe, men hyggeligt var det. Vi havde for et par uger siden fået erhvervet os en lækker chaiselong, som kan stå i vores ene indhak på altanen. Vores tanke er, at det skal blive en rigtig hyggelig altan med en masse planter. En lille hyggekrog på altanen, hvor man kan smide benene op og slappe total af. Hvem har ikke brug for det?

Som I måske kan se på sofaens ben, så skyndte vi os altså bare at få den ud, så vi nåede ikke at fjerne det beskyttelsesfolie, som var på benene. Det er altså om at suge solen til sig, når den er der. I fredags var vi en tur inde i byen og daske, og så smuttede vi lige forbi Søstrene Grene, som har fået ny kollektion. Lampen, som I ser på det nederste billede, måtte jeg bare have med hjem. Den lyser faktisk ret meget, og så er den virkelig fin i designet. På Instagram var I nogle stykker, som spurgte, da jeg lagde min story op, hvor lanternerne, det lille ‘bord’ og tæppet er fra. Lanternerne er købt i Silvan til 139 kroner for et sæt – I kan finde det lige her. Bordet er fundet på en genbrugstur i Fredericia, som har VIRKELIG mange fine genbrugsbutikker. Måske jeg skulle lave en guide til dem? Kunne I være interesseret i det?

Læs min genbrugsguide til Odense og omegn lige her.

Tæppet er et, som jeg har købt for snart 3 år siden. Det er så fint, dekorativt og jeg er endnu ikke blevet træt af det, så det er et køb, som jeg er særlig glad for. Tæppet kan fås i flere farver. Da jeg købte tæppet, bestilte jeg det hjem fra en af mine ynglings bolig hjemmesider, og de har det faktisk stadig – I kan finde det lige her*. Vores altan er langt fra færdig, men vi har fået sået nogle jordbær, som forhåbentlig bliver til noget, og nogle krydderurter, som skal plantes om, når vejret er mere stabilt. Tanken er, at altanen skal fyldes med en masse brugbart og spiseligt. Det er så hyggeligt, at man lige kan gå ud, tage nogle tomater, chili og krydderurter.

Vi er desuden på udkig efter en god lyskæde, som kan bruges udendørs til altanen og som giver godt lys – er der nogle, som har gode erfaringer med dette?

Altan hyggeVil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 Responses

    • Sara

      Det er det også ! Elsker at have altan. Glæder mig til at se jeres, når I har fået gjort den sommerklar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *