Hjemmelavet æbleskiver

posted in: Opskrift | 0

dsc_9244Man kan ikke snakke december uden at nævne æbleskiver. Man kan købe æbleskiver i alle afskygninger, men der er nu noget helt specielt ved hjemmelavet æbleskiver. De smager bare 20 gange bedre ! Vi har næsten altid ‘bare’ købt æbleskiver. Det er nemmere, og æbleskiver er sjældent en dyr udgift. Man kan jo nogle gange købe sådan 20 æbleskiver til en femmer, men de er altså ikke i nærheden af hjemmelavet æbleskiver.

De sidste 2 måske 3 år har min far lavet hjemmelavet æbleskiver. Det tager tid at lave hjemmelavet æbleskiver, da dejen skal stå og hæve 1-2 timer. Det er altså ikke lige en impuls ting, man lige kan bikse sammen på 5 minutter. De er dog uden tvivl al ventetiden værd! Hvis I endnu aldrig har smagt hjemmelavet æbleskiver, så skal I virkelig unde jer selv det – man kan jo lave det til et familieprojekt med julemusik og hele mulevitten.

Opskriften

Vores hjemmelavet æbleskiver blev i år lavet efter denne opskrift. Jeg kan desværre ikke tage kredit for opskriften, men jeg vil klart anbefale jer at bruge den – den er super god! Jeg kan heller ikke tage kredit for disse fine æbleskiver. Det er min far, som har lavet dem. Jeg spiste dem bare, men det er vel også en opgave i sig selv ik’? – Verdens nemmeste opgave, men stadig !

Vores 2. advent går med julebag af klassikerne. Hos os er det ikke rigtig jul uden hjemmebagt brunkager, vaniljekranse og kokostoppe. Hvis I kan lide kokostoppe, så der ifølge mig kun én opskrift, som dur, og den giver de bedste kokostoppe, I finde opskriften lige her.

dsc_9242 Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *