Gaveideer til last-minute

posted in: Inspiration | 0

Jeg forsømte jo min føljeton i søndags, og det beklager jeg, men min søde veninde kom hjem fra Nice, og det betød surprise-party for hende – super hyggeligt. Men som lovet kommer der nu nogle ideer til gave til last minute. Det kan godt være du tænker, jamen 4 dage før juleaften er da overhovedet ikke ‘last-minute’-indkøb, men i min verden er det – så sorry, hvis det er at være i god tid for dig, men sådan er vi jo nok så forskellige. Jeg købte min sidste julegave i dag, og det er det seneste jeg nogensinde kan huske, at jeg har købt en julegave. Normalt plejer jeg at være færdig senest d.10. december og nogle gange inden december måned er gået i gang, men ikke lige i år. Men nu er alle gaverne købt, og lige om snart er de allesammen også pakket ind – jeg ligger et billede op på Instagram af min indpakning i løbet af ugen, men det er rimelig simpel indpakning: gavepapir fra Søstrene Grene, julekugler, silkebånd og et hvidt til og fra kort, så ikke noget mega fancy. Nå, men hvis du ikke har købt julegaverne, vil dette indlæg i føljetonen handle om julegaver, man kan købe i sidste øjeblik. Der er lidt til en hver smag, så jeg håber, at du måske kan blive lidt inspireret. Ellers kan du læse mine tidligere gaveidé-indlæg.

Hvis du er gået glip af de andre gaveidé indlæg, så kan du finde dem her:

Gaveideer til kaffeelskerenGaveideer til de travle typer, Gaveideer til den eventyrlystne, Gaveideer til bogelskerenGaveideer til juleelskeren, Gaveideer til bolignørden & Gaveideer til bedsteforældrene 

15659060_10211765577279457_1306785228_o

1. Royal Copenhagen fad her / 2. Bose Bluetooth højtaler her / 3. Vee Speers plakat her / 4. B&O BeoPlay hovedtelefoner her / 5. GODREAM Gavekort her / 6. About Vintage Ur her / 7.  Design Letters uge kalender her / 8. Vera Vega ring her / 9. Royal Copenhagen kopsæt her / 10. Nomess box her /

Jeg tror ikke, at vi kommer udenom, at der selvfølgelig ligger blåt eller sort guld under træet aka. Royal Copenhagen. Det er virkelig et hit, og ikke kun hos mine forældres generationer, men ligeså meget til unge på min egen alder – det kan jeg i hvert fald tydeligt se på Instagram. Det er også en oplagt gave, personligt ville jeg aldrig selv købe det, men jeg synes det er super flot og dekorativt. Denne højtaler og hovedtelefonerne er af lidt dyrere karakter, men til gengæld vil det uden tvivl glæde modtageren, hvis det altså er en, som værdsætter musik. Smykker er (næsten) altid det sikre valg for mændene til deres kærester/kone. De fleste kvinder værdsætter at have nogle pæne accessories at tage på, og så gør det dem kun ekstra værdifulde, når man har fået dem af en person, som man forhåbentlig elsker. Design Letters kalender er et utrolig billigt, men virkelig godt eksempel på en gave. Jeg fik den af mine forældre i adventsgave, og jeg er så glad for den – jeg har faktisk allerede taget den i brug. Den giver et super overblik og så koster den kun 99. kroner, så det er ikke så slemt igen.

Jeg er selv typen, som elsker at gå med ur, og jeg ved godt, at mange ikke bruger ur længere, men jeg bruger også mine ure som accessories – jeg synes lige et ur tilføjer dét ekstra. Jeg ved, at Frejjack.com har en rabatkode med 15% til ditur.dk ( Brug koden: Frejjack15), og her kan du nå at bestille julegaver, så længe du bestiller inden d.22., så du har lige to dage at løbe på (; Jeg synes virkelig det ur jeg har fundet ‘About Vintage’ er fantastisk flot, men det er virkelig også et dyrt ur, så det skal være en der værdsætter det – de har mange billigere og flotte ure –  jeg faldt virkelig bare for det her! Vee Speers plakater har jeg også vist jer i Gaveideer til bolignørden, og jeg synes virkelig det er en fantastisk ide til hjemmet. Slutvis er gavekort noget, som måske kan skabe debatter, men hvis man nu skal give gavekort, så synes jeg, at ideen om gavekort til oplevelser er fantastisk. Derudover kan du hos GODREAM bestille helt frem til d.24., så længe du har en printer – du kan nemlig selv printe gavekortet ud, ligge i en fin æske (Tip: Søstrene Grene har virkelig mange fine og billige æsker – smid lidt silkepapir ned i æsken og wupti en super pæn indpakning til et gavekort. Hvis du skal købe et gavekort til en oplevelse, så skrev jeg for et par uger siden dette indlæg, måske du kan hente noget inspiration dér. Selvom de fleste af linksene er til online hjemmesider, så kan det næsten alt sammen fås i fysiske butikker, og mange af de online hjemmesider har sidste frist for bestillinger i morgen d.21. december for at kunne ‘garantere’, at det bliver leveret inden jul. Jeg håber dog, at dette gav lidt inspiration til, hvad man kunne nå at købe.

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Indlægget indeholder affiliate links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *