Gaveideer til juleelskeren

posted in: Bolig, Inspiration | 2

untitled-21. OYOY engel her / 2. Familiens juledagbog her /3. Kay Bojesen skiløber her / 4. House Doctor xmas car her / 5. Ferm Living Winterland Forest her / 6. Nissedør / 7. House Doctor Garder /

Denne søndag fortsætter gaveideføljetonen, som vanen tro – tænk det allerede er sin 5. af slagsen, tiden går virkelig stærkt var? Det er jo 1. søndag i advent, og selvom dagens tema (jul) måske går lidt i mod at nogle gerne vil give det til julegave, så vil jeg altså lige sige, at man sagtens kan give julepynt mm. i julegaver – så kan glæde sig til at bruge det næste år.

Hvis du er gået glip af de tidligere gaveide-indlæg, så kan du finde dem her

Gaveideer til kaffeelskerenGaveideer til de travle typer, Gaveideer til den eventyrlystne & Gaveideer til bogelskeren

Det er jo 1. søndag i advent, og det betyder for mange at man skal pynte op i de små hjem. Vi er i min familie ikke begyndt, tror lidt vi har en regel om, at det ikke skal ske før december. Vi er i hvert fald begyndt at trække den længere og længere med at pynte op jo ældre min bror og jeg er blevet. Men det betyder ikke jeg har småluret lidt på Instagram og på diverse sites omkring, hvad der kunne være super sødt at pynte op med. Desuden synes jeg, at nr.2 Familiens juledagbog er en fantastisk sød ide, man kunne evt. købe den til mandelgaven. Jeg har set nr.4 sååå mange steder, og jeg synes den er så kær. Jeg har dog også set nogle lave deres egne ved at købe juletræet i Søstrene Grene (koster vist 18 kroner) og sætte ovenpå en legetøjsbil, som de havde i forvejen – rigtig sød ide også, når man gerne vil lave det selv eller synes den er for dyr. Nr.6 er også et kæmpe hit, og jeg har erfaret der ligefrem er en app (måske flere?), hvor man kan få det til at se ud som om der kommer en nisse ud af døren. Appen hedder Santa Spy Cam. Nå, men det var i hvert fald lige, hvad jeg kunne finde på at juleideer til en juleelsker.

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Indlægget indeholder affiliate links

2 Responses

    • Sara

      Tusind tak, jeg er særlig vild med nr.4 & 7 – dem kunne jeg godt finde på at købe til mit lille hjem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *