Forelsket i .. Royal Copenhagen

posted in: Genbrug, Nyindkøb | 0

FullSizeRender

Godaften ♥ Som nok så mange andre bloggere, IG’er mm., har jeg en kæmpe forkærlighed for dansk design, og dette inkluderer selvfølgelig også det blå (sorte, hvide, røde og hvad det ellers kan være) guld – Royal Copenhagen. Jeg er som sådan ikke kun fan af én af serierne. Jeg elsker faktisk de samlinger, hvor folk har ‘turdet’ blande serierne. Jeg gik selv for noget tid siden på jagt efter det blå guld hos genbrugsbutikker, men endte med at finde lidt hos en antikvitetsbutik, som ofte er en lidt dyrere løsning. Men se lige, hvor fint det er.. Er der en serie, som jeg er ked af, at jeg er gået glip af at have fået fat i, så er det elements i den rødefarve – synes det er sååå flot ! Nå, men jagten fortsætter nok på det blå (eller røde, sorte, hvide eller hvad det nu skulle blive til) guld. Min samling er ikke særlig stor endnu, da jeg kun fornyligt er begyndt, men jeg tror nu aldrig, at ens samling af Royal Copenhagen kan blive for stor 😉 Hvis I samler, hvor længe har I så samlet, og hvad er jeres yndlings serie?

I må have en fantastisk mandag !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *