Fantastiske pre-black friday tilbud

posted in: Tips | 0

I morgen er dagen det går løs med black friday, og det betyder, at næsten alle hjemmesider og butikker kører med besparelser. Det er den oplagte mulighed for at spare nogle penge på julegaver eller få købt nogle af de ting man ønsker dét billigere. Man kan diskutere, hvorvidt det er skørt, at vi i Danmark har adopteret black-friday til os, meeeen nu vi har, ville jeg lige dele et par tips til gode besparelser. I morgen lægger jeg endnu et indlæg op, hvor jeg vil have udvalgt de steder jeg mener, at man kan gøre sig de bedste køb med gode tilbud.

Coop kører med black week før det i morgen går løs, så I kan finde en masse tilbud på parfumer, støvsuger – stort set alt hvad hjertet begærer ved dem. Der er i hvert fald gode muligheder for at finde en ting eller to.

Imerco behøver vist ikke alverdens introduktion. De har hele ugen kørt black week tilbud, hvor der har været ‘unikke’ dagstilbud, og i dag er ingen undtagelse. Derfor kig ind forbi og se om du er heldig og kan få en besparelse eller to.

Makuka er det perfekte mekka for DIY-elskere. Med koden BF25PA får man -25% på alle deres vare, gælder i dag og i mrogen. Det er virkelig den ultimative side at kigge på, hvis man står og mangler ting til hjemmelavet julegaver eller julepynt. Jeg selv har pt. liggende i kurven til at købe ind til denne DIY.

Message har lige akkurat startet deres Black friday, så man kan få -25% på alle varer online + det gælder også i butikkerne i morgen.

Watchfelt.dk finder du ure fra en masse forskellige mærker. Du kan spare 20% med koden: Black2. Dette gælder fra i dag og hele weekenden (24/11 – 27/11) Det gælder på alle varer på hele shoppen, undtagen deres tilbudsvarer. Da jeg var i Nice for to uger siden købte jeg dette ur, og jeg elsker det virkelig. Det er så mega fedt, og jeg elsker bare det ur.

Wupti har også tyvstartet med tilbud på deres sites, så hvis man skal give lidt større gaver til andre eller sig selv, så er der virkelig penge at spare der.

Det var lige nogle af de tilbud, som allerede gælder! I morgen vil jeg opdatere med endnu flere black-friday tilbud, så stay tuned !

Indlægget indeholder affiliate links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *