Fantastisk odenseansk nyhed

posted in: Mad, Tips | 2

JAAAAA en virkelig fantastisk nyhed er over Odense eller faktisk bare Fyn i det hele taget! Så kan os madglade, nok nærmere kødglade odenseanere vist kun glæde os til, at december er over os – jeg glæder mig i hvert fald! Jeg læste nemlig i forgårs en officiel meddelse (som I selv kan læse her) om, at MASH åbner en restaurant i Odense – jubii, amen’ jeg glæder mig! Jeg er jo oprindeligt for Sjælland og ikke, fordi jeg har spist 100 gange på MASH, men har været der én eller to gange, og det er bare lækkert ! Ifølge deres pressemeddelse, så har de planer om at åbne d.7. december – jeg forudser allerede perfekt og velfortjent overspringshandling i eksamensperioden. Restauranten kommer til at ligge på Vestergade 11. Det er den niende restaurant MASH åbner, de har også én i London og én i Hamborg, så det var liiiidt på tide, at der kom en i Odense. Det er faktisk ikke længe siden, at jeg gik og brokkede mig lidt over, at der ikke var noget som MASH i Odense, jeg synes virkelig det var en mangelvare – men ikke længere, MASH hørte mine bønner! Så sig velkommen til lækre bøffer, god stemning (formentlig) og fantastisk service, hvis de lever op til deres københavnske standard! Så er det eneste den her sjællændere mangler i Odense blot Torvehallerne anno Odense, og så er jeg mere end tilfreds – altså end til jeg finder på noget andet ik’ ? (; Hvad siger I til denne nyhed? Har I prøvet MASH før?

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 Responses

 1. Lisbeth

  Det bliver så lækkert! Jeg glædede mig også helt vildt, da jeg læste nyheden i går. Og med hensyn til det med Torvehallerne, så skulle der faktisk være noget på vej. Der har i hvert fald været snak om at det gamle Arkaden skulle blive til Odense Food Market, men de skulle have åbnet her i starten af august, og det er ikke sket. Krydser alt hvad jeg har, for at det ikke er blevet droppet!

  Kram
  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Sara

   Det bliver nemlig så lækkert! Har du været på MASH før Lisbeth?

   Ja, jeg har også godt hørt det, men uff jeg frygter, at det ikke bliver til noget, for som du skriver, så skulle det være åbnet i august. Jeg krydser også alt jeg har for det ikke bliver droppet, for Odense kunne virkelig godt bruge noget som ‘Torvehallerne’ – det ville klæde vores fine by !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *