Erstatning til det populære Speak Out

posted in: Tips | 0

dsc_9089Jeg gav for et stykke tid siden en ‘bare-fordi-gave’ til min veninde. Egentlig var det fordi jeg havde set, at både Føtex og SuperBrugsen havde det mega populære spil Speak Out, som der florerer mange videoer af på YouTube og Facebook – I kan blandt andet se en her (prøv at se den uden at grine – næsten umuligt, vil jeg tro). Nå, men det var bare revet væk fra hylderne og umuligt at få fat på, så jeg ringede i desperation til TOUY”R”US for at høre om det på nogen måde var muligt at få fat i spillet. Det var tæt på umuligt fortalte den søde medarbejder mig – spillene blev revet væk nærmest før de fik dem hjem. Han var så venlig at gøre mig opmærksom på, at de fik et lignende spil (Mouthguard Challenge) dagen efter, som mindede om det og havde samme koncept. Jeg hentede spillet Mouthguard Challenge dagen efter jeg havde talt med TOYS”R”US – og jeg kunne simpelthen ikke vente helt til jul med at give min veninde gave, så det blev til en ‘bare-fordi-jeg-fandt-et-spil-der-mindede-om-det’-gave ! Mega pudsigt viser det sig Mette, min veninde, også har været på jagt efter Speak Out-spillet. Vi prøvede spillet af, og selvom det er enormt sjovt, så ændrede Mette og jeg det til, at vi skulle sige engelske sætninger, da det er 20 gange sværere end danske, når man har det der mundstykke i. Vi har derfor også lavet nogle kort til Mette, hvor der står en masse sætninger på engelsk, og så går de ud på, at ens partner skal gætte, hvad man siger – super sjovt! Men det var bare et lille tip herfra. Pakken er pakket rimelig simpelt ind med noget gavepapir fra Søstrene Grene, rødt sejlgarn og hama hjemmelavet vedhæng, som I kan se her.

OBS.: Jeg er ked af søndagens føljeton blev brudt, men grundet et surpriseparty for min veninde, som kom hjem fra Nice havde jeg ikke lige tiden til det. Jeg vil komme op med tip til last minute gaver i morgen, og der vil være eksempler fra forskellige prisklasser, så alle kan være med. 

dsc_9071 dsc_9078 dsc_9070Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *