En lille solstråle historie i ‘kaoset’

posted in: Mine tanker | 0

 b9d

Jeg tror ikke, at jeg er den eneste, hvis Facebook-nyhedsfeed (og måske eget hoved?) igår var fyldt med negativ stemning efter valgresultatet fra USA tikkede ind. Derfor tænkte jeg, at der oven på gårdagens ‘dårlige’ nyhed godt kunne være behov for en lille solstråle historie. So here it comes… Det er egentlig ikke min egen historie, og jeg har overvejet et par dage om jeg skulle dele den, da det er mig, som vælger at blogge og ikke min familie, og derfor ser jeg helst dem som værende så meget ud fra dette medie som muligt. Dog er denne historie for sød til ikke at blive delt. So here it goes…

Min bedstemor havde været ude og handle og havde fået stjålet sin pung – virkelig forfærdeligt! Hun havde mistet sin pung, kontanter, kort, men det var egentlig ikke det der var af værdi. I hendes pung var der nemlig billeder af ens afdøde mand, og de betød alverdens for hende. Penge er trods alt bare penge, det er træls at miste, men det andet havde en kæmpe affektionsværdi for hende, og derfor var hun så forfærdelig ked af det. Man mister altså bare lidt troen på menneskeheden, når mennesker gør det mod andre? På kommunen havde hun fået et midlertidigt kørekort, for måske pungen kom igen, men helt ærlig – what are the odds? .. Men ja, det skete sgu! Hun havde modtaget en pakke den ene dag fra hittegodskontoret, heri lå hendes pung med kort OG billederne! Hvis det er tyven selv som efter at have røvet hende har gjort det, så tak – for helt ærlig, hvad fanden skal du også med resten, men jeg tror desværre ikke på dette er tilfældet. Derimod tror jeg, at der er en sød person, som enten har samlet hendes pung op fra gaden eller skraldespanden og afleveret den eller smidt den i en postkasse, hvad end der er gjort – så af hjertet tak! Det havde en meget større betydning end du sikkert kunne forestille dig, for nu er billederne hjemme igen, der hvor de hører til nemlig hos min bedstemor! Så et lille tip, ser du en pung ligge på gaden uden alverdens Dankort osv. i, så aflever den – for den kan indeholde affektionsværdi, ja pungen i sig selv kan indeholde affektionsværdi, hvis man har fået den af en bestemt person.

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *