DIY: forny din t-shirt

posted in: Diys, Genbrug | 4

dsc_0391dsc_0410.. MEGET nemt og billigt ! En super fin trend er disse mærker, som virkelig nemt frisker en helt basis t-shirt op. Jeg har længe kigget på diverse af den slags t-shirts, som man kan købe – men så passer faconen, farven mig ikke ellers er der for mange lapper på – eller jeg simpelthen bliver for nærig. Jeg har set flere lave dem selv, så jeg ville gøre kunsten efter. Jeg har købt mine lapper i Stof & Stil – det dyreste af mærkerne kostede 16,95 kr., og hjerte mærket som I kan se på t-shirten kostede 12,95 – I kan finde det lige her. Det er virkelig nemt – tager ingen tid, og koster ingen penge. I alt har den blå t-shirt her kostede 82,95 kroner, da t-shirten bare er en af de billige fra H&M.

Alt du skal gøre er at finde nogle strygemærker, som du vil have og en t-shir. Placerer mærket/mærkerne et sted på t-shirten, som du ønsker det eller de skal sidde, stryge dem på og voilá så har du den fineste hjemmelavet t-shirt – ligesom du gerne vil have den. Jeg er i hvertfald virkelig glad for mit resultat med denne, og jeg har planer om enten at bruge hello eller kirsebærerne på en hvid t-shirt.

dsc_0553-1dsc_0583dsc_0582Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

4 Responses

 1. Kathrine Johansen

  Hvor er det smart ja, virkelig meget! :).

  Godaften
  htp://tblogbykathrine.bloggersdelight.dk/

 2. Sheila Voldby

  Det er super fedt, og faktisk slet ikke så krævende. Tak for tippet 🙂

  • Sara

   Lige præcis Sheila – det er nemlig ikke krævende overhovedet! Det var så lidt – rigtig god aften (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *