De obligatoriske overspringshandlinger

posted in: Mine tanker, Sara | 0

IMG_4203

Som så mange andre, sidder jeg i denne tid i med eksamen til op over ørerne. I torsdags afleverede jeg, sammen med min studiepartner, et produkt, som var en bloggerlignende rejsehjemmeside – det var lidt anderledes fra de lidt tunge akademiske opgaver, som jeg er vant til, at skulle lave et sådan produkt. Meeeen… nu venter der en tung akademisk opgave, hvor emnet hedder ‘Deleøkonomi’ (selvvalgt), og den moppedreng skal lige skydes ud med fuld fart, for jeg (og min studiepartner) har en uge til at få lavet opgaven, da vores to andre eksaminer tog al tiden, er denne desværre blevet nedprioriteret. Men vi må klø på, ligesom med alt andet og håbe, at det nok skal gå!

Nå, men eksamensperiode uden overspringshandlinger er ikke rigtig en eksamensperiode vel? Og jeg er MESTER i overspringshandlinger – anerkendelse er en god ting ik’? Altså se bare alene dette indlæg er en overspringshandlinger, fordi peer-to-peer og deleøkonomi lige steg mig til hovedet for en kort stund. MEN! Overspringshandlinger er nødvendige i eksamensperioden – yes I said it. Jeg har virkelig behov for at lave de her obligatoriske sidespring og være min eksamen utro i nu og næ, for ellers mister jeg fuldkommen modet. Og sidder du nu og tænker, jamen hvad kan man da finde på af overspringshandlinger – så panik ikke – for I kan lige få et tip eller to, og den uskrevne regel er, alt kan blive en overspringshandlinger, selv det man ikke plejer at gide, kan pludselig blive interessant. Mine typiske overspringstanker er:

.. “Måske jeg skulle rydde op i min lejelighed, det ville også lette lidt på mit stress niveau, bliver jo irriteret af her roder”
… “Måske jeg skulle rydde ud i mit klædeskab, lægge alt i orden. Det er noget jeg længe gerne har villet, og det ligger i mit baghoved og fylder”
Læse diverse blogs (det gør jeg bare, ingen tanker der)
.. “Skulle jeg lige belønne mig selv med et afsnit på (indsæt navn) serie. Måske jeg skulle starte på en ny serie fremfor friends, jeg ser bare et par afsnit” (face it – man har set hele serien på 4 dage)
… “Jeg har brug for kaffe” (Mine kaffepauser kan pludselig tage enorm laaang tid, ikke fordi det tager så lang tid at lave kaffen, men så laver jeg 20 andre ting)
.. “Måske jeg ville have godt af en gåtur – min opgave vil også blive bedre af en gåtur” (Altså det er jo sundt for koncentrationen, så det er en minimal overspringshandling, den tæller ikke vel?)
… “Jeg kunne liige kigge på Instagram” (kigger og ser lækre mad/slikbilleder) “Måske jeg skulle lave noget frokost, købe noget slik – det vil hjælpe” (og det gør det altså bare. Jeg er en af dem, der tyr til sukkerhjælpen i eksamensperioden, og jeg ville ikke være foruden) Instagram er en utømmelig kilde til overspringshandlinger, så dont go there, hvis du ikke ønsker overspringshandlinger
.. “Jeg burde lave et indlæg, det er længe siden. ”
… “Det er længe siden jeg har taget billeder med mit kamera, det afstresser mig også, så det er jo bare hjælp til selvhjælp, det er helt okay” (ender med at bruge en hel dag på det – det gjorde jeg i søndags)
.. “Guuuuuud SnapChat! Jeg kunne lige se, hvad mine venner har lagt op i deres story” – SnapChat er nærmest en utømmelig kilde til overspringshandlinger

Som I kan se, har jeg ingen grænser for mine overspringshandlinger, og hvis jeg ikke har været hele listen (og meget mere) igennem i min eksamensperiode har det ikke rigtig været en eksamensperiode. Jeg var i søndags ude med den dygtige Arif, og tage en masse billeder – der skal nok komme et indlæg om det hurtigst muligt – det bliver endnu en overspringshandling, og det er helt okay! Overspringshandlingen med fotografering med Arif, var lige det pusterum jeg havde brug for, og se hvor glad man (jeg) bliver af det! Men jeg kan virkelig ikke trække denne overspringshandling længere, må hellere vende tilbage til deleøkonomi, Bauwens, peer-to-peer og Hamari – hvis du er misundelig, kan jeg virkelig godt forstå det. Liiige på faldegrebet, hvad er jeres typiske overspringshandlinger?

IMG_4176

IMG_4197Billederne er alle taget af Arif

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *