De bedste Black Friday tilbud

posted in: Inspiration, Tips | 0

black-friday

Så er dagen kommet, som butikkerne har geilet op til, og det betyder masservis af tilbud, og nettet og butikkerne oversvømmer med black friday – derfor har jeg forsøgt at samle nogle af de bedste (i mine øjne) for at give et overblik over, hvad man egentlig kan spare.. Jeg skal ikke se mig for god til at indrømme, at jeg selvfølgelig også har ventet lidt på den her dag med at købe visse ting, da man jo får muligheden for at spare en masse penge. Jeg har selvfølgelig ikke kunne tage alle sites med, men synes selv der er en god del. Hvis du ikke ved, hvad du skal give i julegave, synes jeg selv GO DREAM er en oplagt mulighed. Rigtig god shopping.

ASOS behøver vist ikke den store introduktion. Det har altid været min go-to, når jeg har manglet et sted at finde noget tøj, for de har så fantastisk meget. De kører -20% på alt med koden GOGOGO. Det her bliver nok en af de mest hypet Black Friday tilbud blandt bloggere, men derfor synes jeg alligevel den skulle med.

Boozt kører selvfølgelig også med black friday tilbud, men de har dog modsat ASOS udvalgt visse varer at sætte ned, men 20-50% på disse varer, så man kan virkelig gøre sig et scoop.

By JKM kører med minus 30% på de fine fine plakater. Jeg er selv så fantastisk glade for alle mine fire. I kan se dem her og her.

Cahetu er boliginteriør-sitet. De kører i dag med -20% på stort set alt på deres shop ved køb for minimum 300 kroner. De har alle de der gode bolig mærker: Ferm, HAY, Muubs og mange flere.

Citatplakat.dk er et fantastisk sted at finde lidt sjov kunst til ens vægge. De kører hele dagen i dag med -25% med koden: BLKFR25. Jeg har snakket om dem før, da jeg var så heldig at modtage 3 plakater fra dem, og de har lige udvidet deres sortiment med plakater fra ‘Den eneste ene’ – jeg elsker dem! Især den her med ludobrikkerne. Du kan se, hvilke jeg modtog fra dem lige her og her.

GO DREAM er det perfekte sted for oplevelsesgaver, og du kan i dag spare 20 % på alle deres oplevelsesgaver med koden blackfriday20. Jeg viste i et af mine gaveide-indlæg, hvilke oplevelser, som jeg ville give til eksempelvis den eventyrlystne. Du kan finde indlægget her.

Coolstuff er sitet, hvis du mangler en sjov gave. De har virkelig virkelig mange sjove, finurlige ting. De kører med specielle tilbud her på black friday, hvor man kan spare mellem 30-80%, I kan se tilbuddene lige her. Jeg synes selv, at det her kort er en ret sjov ide, hvor man kan skrabe de lande man har været. Det er en anden udgave en verdenskortet med nåle i.

Coop har hele uge kørt med besparelser, men I da gør det virkelig løs. Der er gode besparelser på blandt andet parfumer, parfumer, støvsuger – stort set alt hvad hjertet begærer ved dem. Der er i hvert fald gode muligheder for at finde en ting eller to.

Imerco behøver vist ikke alverdens introduktion. De har hele ugen kørt black week tilbud, hvor der har været ‘unikke’ dagstilbud, og selve fredagen er selvfølgelig ingen undtagelse. Derfor kig ind forbi og se om du er heldig og kan få en besparelse eller to.

Makuka er det perfekte mekka for DIY-elskere. Med koden BF25PA får man -25% på alle deres vare, gælder i dag. Det er virkelig den ultimative side at kigge på, hvis man står og mangler ting til hjemmelavet julegaver eller julepynt. Jeg selv har pt. liggende i kurven til at købe ind til denne DIY, og er sikker på det bliver klikket hjem senere i dag. Den eneste grund til det ikke er bestilt hjem endnu er jeg overvejer om jeg skal købe med til de her søde træ engle.

Message har -25% på alle varer online + det gælder også i butikkerne.

Saxo er det perfekte sted at få købt alverdens bøger, og hvis du mangler inspiration til, hvilken bog du skal give i julegave eller købe til dig selv, kan du finde inspiration lige her. Saxo giver 10% på køb for over 499 med koden BF771. Hvis du står og mangler gaven til oldeforældrene, bedsteforældrene eller forældrene, så synes jeg virkelig de her bøger er så fantastisk søde. Det er lidt en gave til en selv, men det er en sød måde at få noget information om ens bedsteforældre på. Jeg gav den her til min bedste (farmor) i sommers, og jeg glæder mig til at læse den, når hun har fået den udfyldt (et lille hint, hvis du læser med her bedste).

Trendday kører med -25% på hele deres shop, og de har virkelig lækkert tøj. De har samlet en masse forskellige brands Pieces, Y.A.S, Moves osv., så der er helt sikkert mulighed for at få opdateret gadaroben hos dem. Jeg selv har pt. denneog jeg er også rimelig sikker på denne bliver klikket hjem senere i dag. Desværre er den her nederdel, som jeg er total forelsket i udsolgt, men måske du er heldig, og den er i din størrelse.

Unoliving er mekkaet for de lidt dyrere møbler, og selvom jeg aldrig har bestilt derfra, så det en hjemmeside jeg virkelig ofte besøger, fordi de har så mange fine ting. De kører ikke med procenter på hele webshoppen, men har udvalgt en del ting, som er nedsat – det kan du se lige her.

Watchfelt.dk finder du ure fra en masse forskellige mærker. Du kan spare 20% med koden: Black2. Dette gælder fra i dag og hele weekenden (24/11 – 27/11) Det gælder på alle varer på hele shoppen, undtagen deres tilbudsvarer. Da jeg var i Nice for to uger siden købte jeg dette ur, og jeg elsker det virkelig. Det er så mega fedt, og jeg elsker bare det ur.

Wupti har også tyvstartet med tilbud på deres sites, så hvis man skal give lidt større gaver til andre eller sig selv, så er der virkelig penge at spare der.

Det var lige nogle af de tilbud, som allerede gælder! I morgen vil jeg opdatere med endnu flere black-friday tilbud, så stay tuned !

Indlægget indeholder affiliate links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *