Brownie à la Instagram

posted in: Opskrift | 6

60908b58-4c20-4e32-8a10-caa697d9253c

Jeg tror efterhånden ikke, at jeg er den eneste, som har set skønne brownies med alt muligt slik ovenpå på Instagram. Man ser i hvert fald mange af sådanne kager, når man søger #kage eller #brownie på Instagram. Da A holdte fødselsdag i går, ønskede han en browniekage, så det fik han. Og jeg fik lov til at pynte den – win win situation. Derudover lavede vi også en virkelig lækker pavlova – det har jeg aldrig prøvet før, men det er bestemt ikke sidste gang, at vi laver det. Det var overraskende nemt, og så smagte det meget bedre end jeg havde turde håbe på. Det var virkelig en succes, så jeg prøver at få smidt den på bloggen i løbet af den kommende uge.

Læs også: (verdens bedste) fødselsdagsboller eller lækker chokolade- og karamelkage. 

Opskriften

Nå, men den brownie vi endte med at lave, er oprindeligt lavet af dygtige Frederikke Wærens. Hun laver de flotteste kager, som I kan se hér på hendes Instagram. Jeg har fuldt hendes opskrift fuldkommen, men jeg vil råde jer til at købe god mørk chokolade til selve dejen.

Vi har lavet denne brownie 2 gange. Vi prøvebagte den nemlig i mandags, og der brugte vi noget rigtig mørkt chokolade, som vi havde liggende. Vi valgte dog 2. gang ‘blot’ at købe en lidt billigere udgave, og det blev kagen altså ikke lige så lækker af. Så spar ikke penge på chokoladen – det er rigtig synd. Omend så smagte kagen super begge gange, den var dog lige dét bedre første gang. Vi lavede kun en lille ændring ift. Frederikkes opskrift.

Lille ændring

Det eneste, som jeg har lavet om ift. Frederikkes opskrift er, at jeg har undladt hasselnødder til pynt og erstattet dem med hakket toffifee. Derudover har jeg pyntet med noget mynte. Jeg synes virkelig mynte kan friske en hver kage op. Både udseendesmæssigt og smagsmæssigt. Utrolig lækker og nem brownie, som med fordel kan laves dagen før man får gæster. Det er virkelig et hit hos mig, hvis jeg kan lave tingene i god tid, så man ikke skal stresse rundt på selve dagen.

Da jeg bestemt ikke mener, at man skal stjæle hinandens opskrifter i denne blog-verden, så henvises I så fint til opskriften. I kan finde det direkte link til opskriften lige herGod fornøjelse, hvis I kaster jer ud i at lave den – den er virkelig ikke svær !

untitled-design

 Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

6 Responses

    • Sara

      Den var virkelig også lækker – og så elsker jeg bare, at man kan pynte den så ‘personligt’ – elsker pynt på kager 😀

    • Sara

      Den var virkelig også god ! OG du skal glæde dig til indlægget med Pavlova kagen, den var virkelig også mums !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *