5 DIY julegaveideer

posted in: Diys | 2

dsc_1214-1Jeg kan se, at der er mange som er inde og finde inspiration til DIYs her på bloggen for tiden. Måske er det DIYs til julegaveideer, måske er det bare tilfældigt. Men ikke desto mindre gav det mig lyst til at samle nogle af de DIYs, som jeg har haft på bloggen, som jeg mener ville være perfekte til julegaver.

Den første er disse magneter, som er en super fin måde at få ens børnebilleder eller andre billeder i brug. Jeg synes, det er en super gaveide til særligt forældre eller bedsteforældre. Man kan meget nemt lave disse, og de koster ikke særlig meget at lave heller. Jeg har overvejet om jeg skulle få lavet nogle flere – eventuelt med Molly til A. Jeg har materialet liggende til et par stykker, så det kunne egentlig være, at jeg bare skulle få det lavet – eventuelt som overspringshandling her i eksamenstiden. Min ide med magneterne blev faktisk udgivet i Hendes Verden i maj-måned, som I kan se lige her.

I kan finde guiden til, hvordan man laver disse magneter lige her.

dsc_2110Jeg er helt sikkert ikke den eneste, som har en del nøgler, og derfor værdsætter en lidt større nøglering. En nøglering skal selvfølgelig først og fremmest være praktisk, men den må altså også gerne være pæn. Og det er denne nøglering i hvertfald! Jeg fik en nøglering med hjem fra min venindes bryllup, og den er så fin. Man kan skrive lige, hvad man vil på nøgleringen. Man kan eksempelvis skrive: mor, far, navn eller kaldenavn – man kan også undlade et navn og lade den være helt simpel. Det er ikke særlig svært, men det kræver dog lidt værktøj.

I kan finde guiden til, hvordan man laver læder nøgleringe lige her.

dsc_1137Alle kan nærmest bruge pæne opbevaringsløsninger, og samtidig er det en DIY, som ikke tager alverdens tid og ligeledes heller ikke koster det store. Det største udgift er opbevaringsglassene, og der kan man finde nogle billige i IKEA. Hvis en I kender, som ønsker sig opbevaringsglas, så er disse virkelig super gode. Man kan nemt og hurtigt ‘shine’ kedelige opbevaringsglas op ved enten at male med blackboard maling, som der er gjort her eller ‘blot’ printe en dymo-mærkat og sætte på.

I kan finde guiden (og en video) til, hvordan man laver disse opbevaringsglas nemt og hurtigt – lige her.

dsc_0417Denne ide er oplagt til, hvis I har en i familien (eller flere), som læser meget. Man kan virkelig altid bruge et bogmærke (hvis man selvfølgelig læser). Det er meget bedre at have et bogmærke, så slipper man for at lave elefantører på siderne – jep, det har jeg gjort længe. Dette bogmærke tager lige omkring 3 minutter, så det er en hurtig DIY. Hvis man alligevel har planer om eller allerede har købt en bog til en, så er det da en sød tanke at lægge sådan et bogmærke med.

I kan læse guiden til, hvordan man laver dette bogmærke lige her.

dsc_3778Jeg var i tvivl, om jeg skulle tage denne med eller ej, men da jeg virkelig elsker vores, og det er et af de mest læste indlæg på bloggen for tiden, så valgte jeg at tage den med. Denne DIY er, hvis I ønsker at kaste jer ud i en lidt større gave. Pegboard-løsningen er en super praktisk løsning, og man vil kunne bruge den i mange rum eksempelvis i ens entré, kontor eller noget helt tredje. Selvom det måske ser lidt mere avanceret ud end de andre DIYs, så er det ikke fordi den ikke vil kunne nås at lave inden jul. Samtidig er det en dekorativ opbevaringsløsning, som ikke er så dyr, som jeg ellers frygtede, da jeg kastede mig ud i projektet.

I kan finde guiden til dette pegboard lige her.

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 Responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *