2017 – året der gik

posted in: Sara | 2

dsc_2556 2017 sluttede ikke lige på den måde jeg havde håbet på. Jeg var halvsløj juleaften, og nytårsaften var jeg fuldkommen sengelagt grundet sygdom. Det er faktisk først her de sidste par dage, at jeg er begyndt at komme ovenpå igen og kunne spise. Selvom det er en effektiv nytårskur, så er måden at tabe sig på nok ikke lige kun at spise en pære og en krydderbolle på 3 dage, men jeg er endelig ved at være på benene igen og derfor tænker jeg, at jeg lige ville give et lille tilbageblik på mit 2017. Hvis jeg skulle sige, hvad der definerede mit 2017 i en sætning er det: “nye muligheder og udfordringer”. Generelt er 2017 faktisk et år, som jeg er rigtig stolt over. Jeg har prøvet en masse nye ting, fået personlige sejre og generelt har det bare været et år, som har været så godt. Samtidig har det været et år med fuld fart på, og hvor jeg til tider har gabt over for meget. Jeg siger det bare, 2 x flytning og eksamensperiode er ikke en god kombi for ens sjæl.

Det blev året, hvor en af mine DIYs blev bragt i et dansk magasin for første gang nogensinde. I kan finde indlægget lige her. Noget som jeg personligt er meget stolt af, og jeg kunne også se på mine læsertal, at det skabte en del trafik, hvilket jo altid er dejligt i bloggerverdenen. Generelt er 2017

dsc_16122017 bød på, at min kæreste (A) og jeg flyttede sammen i den skønneste lejlighed. Det var med et kæmpe lykkesus i hele kroppen, at dette indlæg blev skrevet. Det at flytte sammen var ikke nemt forstået på den måde, at vi valgte at flytte i vores mest travle periode nemlig eksamenstiden. Som I kan se skabte det en del flytterod, og da vi begge havde næsten al vores tid booket med eksamenslæsning, stod det på længere end ønsket. Vi havde nemlig samtidig med eksamenslæsning 2 flytninger at tage os af. Først skulle vi flytte mig hen i A’s lejlighed og efter fra A’s lejlighed til den nye. Det var den største udfordring i hele vores flytteri at skulle balancere flytning og eksaminer oveni hinanden – det kan IKKE anbefales ! Dog var det meste noget som vi har kunne tage med et smil, og dagligdagen i vores lejlighed er ikke noget, jeg ville bytte for noget i verden.

dsc_1530I 2017  blev jeg færdig med min bachelor i Medievidenskab, og jeg søgte ind på en anden kandidat uddannelse nemlig: International Virksomhedskommunikation. Et studie, som jeg heldigvis blev optaget på, og det er jeg så glad for. Det er et super spændende studie, og jeg finder mig meget mere tilrette i fagligheden hér end jeg gjorde på min bachelor. Det blev derfor også et år med en masse nye bekendskaber gennem kandidatuddannelse (og diverse bloggerevents). Et bekendtskab, som jeg er særlig glad for er netop kommet gennem min kandidatuddannelse, og det er søde Rikke, som blogger henne på Flyv med mig. Hun er virkelig blevet en fantastisk veninde, som kan sætte sig ind i min stressede hverdag, blogsnak og bare forstå mig.

2017 bød også på en lille familieforøgelse. Selvom A og jeg begge er studerende og stadig ‘nye’ i forholdet, så fik vi et ekstra medlem af vores lille ‘familie’. Det er Molly the cat, og hun er seriøst det skønneste lysglimt i dagligdagen. Man kan sige meget om dyr, men når først man har et i sit liv, så kan man bare ikke undvære.

dsc_2739Det var året jeg rejste til Berlin og Kroatien med A – mine første rigtige rejser kun med en kæreste. Det ovenstående billede er fra lille uddrag af den smukke natur, som vi oplevede i Plitvive Lakes National Park. Alt i alt var 2017 et fantastisk år, men midt i alt det fantastiske fik jeg også tid til at stoppe op og skrive om de ting, som gør mig til den jeg er. I var mange der læste med, da jeg delte lidt om, hvad det vil sige at være vokset op med sclerose tæt inde på livet. Jeg fik så mange positive tilbagemeldinger på netop det indlæg: fra familie, venner, kollegaer og folk ja ikke kender, som selv har haft eller har sclerose tæt inde på livet.

Det var også året, hvor jeg delte lidt af mine tanker om, hvad det vil sige at være en kæreste, og hvordan jeg til tider føler mig, som verdens dårligste kæreste. Hvis I ikke læste indlægget, kan I finde det lige her. Det var igen et indlæg, som flere af jer kunne relatere til, og det bekræfter mig bare i, at der nogle gange er behov for, at jeg også tør tage de mere personlige emner op – for jeg er formentlig ikke den eneste, som går rundt med disse tanker summende inde i hovedet.

Slutvis vil jeg bare sige tusind tak, fordi I har læst med i år 2017. Jeg håber, at I fortsat har lyst til at læse med i 2018, og hvis I har ønsker til fremtidige indlæg, opskrifter, DIYs, bolig, flere personlige indlæg, så vil jeg meget gerne høre fra jer.

Vil du have seneste nyt fra bloggen & altid holdes opdateret, så kan du følge bloggen på:
Facebook, Instagram Bloglovin’ 

2 Responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *